Early Booking 2024 | Reduceri până la 25% | Rezervă ACUM
Home | Cipru | KYRENIA (NORTH CYPRUS) | Denizkizi Royal Hotel 4*
.

denizkizi royal hotel 4*

Rezervă acum

Oferte Descriere Recenzii Info destinație

Chiar acum verificăm ofertele căutate, special pentru tine. Te rog să aștepți...
Condițiile ofertei
Prețul final include
Bilet de avion cursă charter, 1 bagaj la cală de maximum 20 kg și 1 bagaj la mână de maxim 7k / persoană (excepție infanți)
Taxe de aeroport
Transfer aeroport-hotel-aeroport
Cazare și masă în funcție de hotelul ales
Asistență turistică
Prețul final nu include
Taxă hotelieră - se achită la recepție de către client
Taxele de intrare la obiectivele turistice
Alte taxe și cheltuieli persoanel
Programe opționale
Opțional asigurare storno și medicală
Asistență turistică este asigurată de reprezentanții din destinație și include preluarea, însoțirea și conducerea turiștilor de la punctul de sosire spre locul de cazare sau spre vizitarea unui obiectiv turistic, precum și suport la destinație, pe durata sejurului, fiindc în legătură directă cu organizatorul.

Descoperă Cipru: o insulă a soarelui, a istoriei și a deliciilor culinare!

Ești pregătit pentru o vacanță relaxantă sub soarele mediteranean? Cipru te așteaptă cu plaje de vis, ape cristaline, o istorie bogată și o cultură vibrantă, gata să te cucerească!

Relaxare pe plajă: Bucură-te de plajele cu nisip auriu din Protaras, Ayia Napa sau Paphos. Înoată în apele turcoaz ale Mării Mediterane, practică sporturi nautice sau relaxează-te la un cocktail delicios.

Explorări culturale: Descoperă siturile arheologice fascinante din Paphos, un sit inclus în Patrimoniul Mondial UNESCO. Vizitează orașul vechi din Nicosia, capitala Ciprului, cu zidurile sale venețiene și monumentele sale istorice. Admiră mănăstirile bizantine pitorești din Troodos, situate în munții Troodos.

Aventură în natură: Explorează Munții Troodos cu traseele lor montane spectaculoase, fă o plimbare cu bicicleta prin Parcul Național Akamas sau descoperă Peștera Avakas, o peșteră marină fascinantă.

Gastronomie mediteraneană: Savurează preparatele delicioase ale bucătăriei cipriote, influențată de Grecia și Orientul Mijlociu. Delectează-te cu meze, o varietate de mici gustări, moussaka aromată, souvlaki suculente și dulciuri tradiționale precum loukoumades.

Pachete turistice personalizate: Profită de ofertele noastre speciale și rezervă-ți vacanța de vis în Cipru! Zboruri directe, cazare în hoteluri de 4 și 5 stele, transferuri și asistență turistică inclusă. Alege dintre diverse programe personalizate pentru a se potrivi nevoilor tale și intereselor tale.

Nu mai sta pe gânduri și fă-ți bagajele! Cipru te așteaptă cu brațele deschise pentru a te bucura de o vacanță de neuitat.

Piscina in aer liber

Hotelul este pe plaja

Broaste testoase

Descriere hotel

Denizkizi Hotel este un hotel de 3* situat in Kyrenia, Ciprul de Nord, pe malul Marii Mediterane, intr-un golf pitoresc. Hotelul este recomandat oaspetilor care doresc un sejur mai relaxant insa include facilitati si pentru familiile cu copii.

Principalele puncte de atracție

Denizkizi Hotel este un hotel de 3* situat in Kyrenia, Ciprul de Nord, pe malul Marii Mediterane, intr-un golf pitoresc. Hotelul este recomandat oaspetilor care doresc un sejur mai relaxant insa include facilitati si pentru familiile cu copii.

Regim de masă
BB/HB
Locația
Hotelul este localizat in la 63 km fata de Aeroportul din Larnaca, zona de restaurante si cafenele este la 20 m distanta de hotel, Manastirea Kyrenia la 13 km, Castelul Buffavento la 18 km.
Soare și mare

Hotelul este amplasat pe plaja cu intrare lina in mare, intr-un golfulet linistit.

1 piscina exterioara

Umbrelute, sezlonguri, prosoape incluse.

Restaurante și baruri

-Restaurantul principal- pe terasa; serveste specialitati din bucataria locala dar si internationala; meniu vegetarian complex; in sezon -muzica live joia si sambata

- pachetele HB - au cina inclusa in regim bufet suedez

- pachetele BB - contra cost insa la un tarif redus

-Beach Restaurant - in regim de autoservire (snacks, salate, preparate la gartar, fructe de mare, paste, cocktail-uri)

-Pool Restaurant & Bar - deschis in sezon (primavara-toamna)- serveste pranz si snacks

Sport și relaxare
Piscina in aer liber, baie turceasca, sauna, sala de fitness, darts, aerobic, Mini Club, teren de fotbal profesionist, teren de baschet, teren de tenis.
Facilități gratuite
Piscina exterioara, sala de fitness
Facilități contra cost
Lectii de inot, paragliding, drumetii, scufundari, tur de vizitare a insulei, excursii pe mare cu yachtul, alpinism, centru Spa.
Facilități si dotari camere

Hotelul are urmatoarele tipuri de camere: 

Standard room 

Suite room 

 

Dotari camere: 

Aer conditionat, articole de toaleta, uscator de par, seif, balcon sau terasa 

Niciun review
Denizkizi Royal Hotel 4*
rating rating rating rating rating
0 review-uri
Adaugă review
rating rating rating rating rating