Early Booking 2024 | Reduceri până la 25% | Rezervă ACUM
Home | Tunisia | Sousse | El Ksar Resort & Thalasso 4*
.

el ksar resort & thalasso 4*

Rezervă acum

Oferte Descriere Hartă Recenzii Info destinație

Chiar acum verificăm ofertele căutate, special pentru tine. Te rog să aștepți...
Condițiile ofertei
Prețul final include
Bilet de avion cursă charter, 1 bagaj la cală de maximum 20 kg și 1 bagaj la mână de maxim 7k / persoană (excepție infanți)
Taxe de aeroport
Transfer aeroport-hotel-aeroport
Cazare și masă în funcție de hotelul ales
Asistență turistică
Prețul final nu include
Taxă hotelieră - se achită la recepție de către client
Taxele de intrare la obiectivele turistice
Alte taxe și cheltuieli persoanel
Programe opționale
Opțional asigurare storno și medicală
Asistență turistică este asigurată de reprezentanții din destinație și include preluarea, însoțirea și conducerea turiștilor de la punctul de sosire spre locul de cazare sau spre vizitarea unui obiectiv turistic, precum și suport la destinație, pe durata sejurului, fiindc în legătură directă cu organizatorul.

Descoperă Tunisia: plaje exotice, cultură bogată și aventură!

Ești gata pentru o evadare exotică? Tunisia te așteaptă cu plaje de nisip fin, ape turcoaz cristaline și o cultură vibrantă, gata să te surprindă!

Relaxare pe plajă: Bucură-te de soare pe plajele spectaculoase din Hammamet, Djerba sau Monastir. Înoată în apele cristaline ale Mării Mediterane, practică sporturi nautice sau relaxează-te la un cocktail delicios.

Explorări culturale: Descoperă Medina din Tunis, un labirint fascinant de străduțe pietruite, piețe animate și magazine pline de suveniruri. Vizitează ruinele antice din Cartagina, venerează Marele Moschee din Kairouan sau explorează deșertul Sahara cu un tur 4x4.

Aventuri palpitante: Experimentează adrenalina unei plimbări cu dunele de nisip, explorează adâncurile Mării Mediterane prin scufundări sau snorkeling, sau pornește într-o excursie cu jeep prin oaze ascunse.

Gastronomie delicioasă: Savurează preparatele delicioase ale bucătăriei tunisiene, un amestec armonios de influențe mediteraneene și arabe. Delectează-te cu couscous aromat, tagine suculente, brik crocante și deserturi dulci ca baklava.

Pachete turistice cu avion: Profită de ofertele noastre speciale și rezervă-ți vacanța de vis în Tunisia! Zboruri directe, cazare în hoteluri de 4 și 5 stele, transferuri și asistență turistică inclusă. Alege dintre diverse programe personalizate pentru a se potrivi nevoilor tale.

Lasă-te purtat de magia Tunisiei! Rezervă-ți vacanța astăzi și pregătește-te pentru o experiență unică și de neuitat!

Centru Thalasso şi Spa

Acces internet Wi-Fi gratuit

2 terenuri de tenis

Descriere hotel

El Ksar Resort & Thalasso este localizat la o distanta de 100 m de malul Mării Mediterane, la o distanţă de 3 km de centrul oraşului Sousse. Ultima renovare a avut loc în anul 2013.

Principalele puncte de atracție

Centru Thalasso şi Spa

Acces internet Wi-Fi gratuit

2 terenuri de tenis

Regim de masă

All Inclusive:

-Mic dejun, prânz şi cină tip bufet

-Saună, jacuzzi, hammam, aromaterapie, sală de fitness, teren de tenis şi echipament, sporturi nautice la hotel.

Locația

Hotelul este localizat la 20 km de aeroportul din Monastir, 42 km de aeroportul Enfidha şi 140 km de aeroportul din Tunis. La o distanţă de 6 km se află portul de agrement Port El Kantaoui, terenul de golf “El Kantaoui” cu 36 de găuri, aqua park-ul Aqua Palace şi un parc de distracţii. Hotelul este bine pozitionat, într-o zonă bogată în restaurante, baruri, discoteci şi cazino.

Soare și mare

Plajă proprie, cu nisip fin; 2 piscine exterioare, piscină pentru copii, piscină pentru adulţi cu secţiune pentru copii, piscină acoperită. Umbrele, şezlonguri şi saltele gratuite, atât la plajă cât şi la piscină; pentru prosoape se plăteşte garanţie.

Restaurante și baruri

Restaurant principal-“Hadrumetum”, restaurant á la carte-“Baal”, Tant Lobby Bar, Beach Bar, Pool Bar, Disco Bar, Moorish Café.

Sport și relaxare

Sală de fitness, teren de tenis, sporturi nautice la hotel, echitaţie, teren de golf.

Facilități pentru copii

Piscină, kids club, spaţiu de joacă, animaţii pentru copii, scaune şi meniu în restaurant, baby corner, pătuţ, baby-sitter (contra cost).

Facilități gratuite

Saună, jacuzzi, hammam, aromaterapie, sală de fitness, teren de tenis şi echipament (nocturnă contra cost), sporturi nautice la hotel.

Facilități contra cost

Centru Thalasso &Spa, salon de înfrumuseţare, coafor, sală de jocuri, nocturnă teren de tenis, surfing, ski nautic, jetski, kayak, banana boat, echitatie, teren de golf.

Facilități si dotari camere

Hotelul este compus din 2 clădiri, şi dispune de un total de 484 camere, împarţite astfel: 157 camere standard twin/double (cca. 32 mp), 192 camere twin/double cu vedere la mare (cca. 32 mp), 60 bungalowuri twin/double (cca. 30 mp), 20 camere family standard bungalow (cca. 42 mp), 36 camere family superior (cca. 32 mp), 14 camere promo (cca. 28 mp), 5 camere pentru persoane cu dizabilităţi (cca. 31 mp).

Dotări camere: baie proprie cu cadă/duş, uscător de păr, TV satelit, telefon, acces internet Wi-Fi (la unele camere), mini-frigider (contra cost), seif, aer condiţionat, balcon/terasă.

Niciun review
El Ksar Resort & Thalasso 4*
rating rating rating rating rating
0 review-uri
Adaugă review
rating rating rating rating rating