Early Booking 2024 | Reduceri până la 25% | Rezervă ACUM
Home | Tunisia | Sousse | Marhaba Royal Salem 4*
.

marhaba royal salem 4*

Rezervă acum

Oferte Descriere Hartă Recenzii Info destinație

Chiar acum verificăm ofertele căutate, special pentru tine. Te rog să aștepți...
Condițiile ofertei
Prețul final include
Bilet de avion cursă charter, 1 bagaj la cală de maximum 20 kg și 1 bagaj la mână de maxim 7k / persoană (excepție infanți)
Taxe de aeroport
Transfer aeroport-hotel-aeroport
Cazare și masă în funcție de hotelul ales
Asistență turistică
Prețul final nu include
Taxă hotelieră - se achită la recepție de către client
Taxele de intrare la obiectivele turistice
Alte taxe și cheltuieli persoanel
Programe opționale
Opțional asigurare storno și medicală
Asistență turistică este asigurată de reprezentanții din destinație și include preluarea, însoțirea și conducerea turiștilor de la punctul de sosire spre locul de cazare sau spre vizitarea unui obiectiv turistic, precum și suport la destinație, pe durata sejurului, fiindc în legătură directă cu organizatorul.

Descoperă Tunisia: plaje exotice, cultură bogată și aventură!

Ești gata pentru o evadare exotică? Tunisia te așteaptă cu plaje de nisip fin, ape turcoaz cristaline și o cultură vibrantă, gata să te surprindă!

Relaxare pe plajă: Bucură-te de soare pe plajele spectaculoase din Hammamet, Djerba sau Monastir. Înoată în apele cristaline ale Mării Mediterane, practică sporturi nautice sau relaxează-te la un cocktail delicios.

Explorări culturale: Descoperă Medina din Tunis, un labirint fascinant de străduțe pietruite, piețe animate și magazine pline de suveniruri. Vizitează ruinele antice din Cartagina, venerează Marele Moschee din Kairouan sau explorează deșertul Sahara cu un tur 4x4.

Aventuri palpitante: Experimentează adrenalina unei plimbări cu dunele de nisip, explorează adâncurile Mării Mediterane prin scufundări sau snorkeling, sau pornește într-o excursie cu jeep prin oaze ascunse.

Gastronomie delicioasă: Savurează preparatele delicioase ale bucătăriei tunisiene, un amestec armonios de influențe mediteraneene și arabe. Delectează-te cu couscous aromat, tagine suculente, brik crocante și deserturi dulci ca baklava.

Pachete turistice cu avion: Profită de ofertele noastre speciale și rezervă-ți vacanța de vis în Tunisia! Zboruri directe, cazare în hoteluri de 4 și 5 stele, transferuri și asistență turistică inclusă. Alege dintre diverse programe personalizate pentru a se potrivi nevoilor tale.

Lasă-te purtat de magia Tunisiei! Rezervă-ți vacanța astăzi și pregătește-te pentru o experiență unică și de neuitat!

Acces internet Wi-Fi

Piscină exterioară cu tobogane

Recomandat pentru un sejur activ

Descriere hotel

Marhaba Royal Salem este un hotel de 4* din Sousse, amplasat in inima unei gradini de 70.000 mp de eucalipt si palmieri. Acesta imparte serviciile comune cu hotelul Marhaba Salem 4*,  care este localizat in centrul gradinii comune a complexului. Accesul la piscine si bauturi racoritoare este comun, insa zona restaurantelor este cu acces exclusiv pentru oaspetii fiecarui hotel.

Hotelul Marhaba Royal Salem 4* are doua corpuri de cladiri: cladirea principala cu sase etaje si cea din proximitatea plajei si a piscinei cu tobogane. Cea de-a doua este recomandata familiilor cu copii sau tinerilor, avand si multe camere de tip family.

Plaja este comuna pentru cele doua hoteluri, avand un bar mare pe plaja unde turistii pot servi pranzul si gustari, dupa-amiaza.

Principalele puncte de atracție

Acces internet Wi-Fi

Piscină exterioară cu tobogane

Recomandat pentru un sejur activ

Regim de masă

All Inclusive:

Mic dejun, prânz și cină tip bufet

Băuturi alcoolice și non-alcoolice locale

Acces internet Wi-Fi, sală de fitness, aerobic, aqua-gym, polo pe apă, pistă de alergare, tenis de masă, darts, boccia, tir cu arcul, mini golf, teren de basket, teren de volei, teren de mini fotbal, teren de tenis, volei pe plajă, sporturi nautice nemotorizate

Locația

Hotelul este amplasat la o distanță de 3 km de centrul stațiunii Sousse, la 5 km de centrul stațiunii Port El Kantaoui, la 22 km de Aeroportul din Monastir și la 45 km de Aeroportul din Enfidha.

Soare și mare

Plajă proprie cu nisip;

In zona plajei, piscina cu tobogane si apa de sarata, o piscina interioara si alte doua exterioare, dintre care una pentru copii.

La Barul de pe plaja se poate servi atat mancare cat si bauturi racoritoare, iar la barul de la piscina se pot servi si dulciuri.

Șezlonguri, saltele și umbrele gratuite atât la plajă, cât și la piscină. Prosoape – contra cost.

Restaurante și baruri

Restaurant principal tip bufet, Snack Restaurant, „La Pergola” Snack Bar;

Baruri: Lobby Bar, „The Box” Lounge Bar, „Absolut Salem” Bar, „Oxygen Salem” Pool Bar, „Slidy Aqua Park” Bar, „Sol Y Sombra” Beach Bar, Moorisch Cafe.

Sport și relaxare

Sală de fitness, aerobic, aqua-gym, polo pe apă, hammam, saună, baie turcească, masaje, jacuzzi, coafor, pistă de alergare, biliard, tenis de masă, darts, boccia, tir cu arcul, mini golf, teren de basket, teren de volei, teren de mini fotbal, teren de tenis, volei pe plajă, sporturi nautice nemotorizate și motorizate: ski nautic, banana, parasailing.

Facilități pentru copii

Kids Club (pentru copii cu vârsta cuprinsă între 4-12 ani), spațiu de joacă.

Facilități gratuite

Acces internet Wi-Fi, sală de fitness, aerobic, aqua-gym, polo pe apă, pistă de alergare, tenis de masă, darts, boccia, tir cu arcul, mini golf, teren de basket, teren de volei, teren de mini fotbal, teren de tenis, volei pe plajă, sporturi nautice nemotorizate.

Facilități contra cost

Hammam, saună, baie turcească, masaje, jacuzzi, coafor, seif la recepție, biliard, săli de conferință, servicii medicale, servicii de spălătorie, magazine, sporturi nautice motorizate: ski nautic, banana, parasailing.

Facilități si dotari camere

Hotelul dispune de 316 camere.

Camerele din cladirea principala au garden view, iar etajele superioare au si sea view (incepand cu etajul 5).

Camerele din cladirea din proximitatea plajei au garden view si sea view.

Dotări camere: baie cu cadă / duș, uscător de păr, aer condiționat, mini-bar (contra cost), TV, telefon, balcon / terasă.

Niciun review
Marhaba Royal Salem 4*
rating rating rating rating rating
0 review-uri
Adaugă review
rating rating rating rating rating